جستجو
عضویت در سرویس خبری
نام :   
ایمیل :   
اخبار
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 633791
 بازدید امروز : 1415
 کل بازدید : 4641968
 بازدیدکنندگان آنلاين : 2
 زمان بازدید : 0.2656
اخبار > ضرورت ارائه گزارش کشورهای اروپایی در خصوص وضعیت جسمی، روحی و روانی کودکان مهاجر


  چاپ        ارسال به دوست

الهیان در نامه‌ای خطاب به مقامات اروپایی مطرح کرد؛

ضرورت ارائه گزارش کشورهای اروپایی در خصوص وضعیت جسمی، روحی و روانی کودکان مهاجر

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، زهره الهیان رئیس کمیته حقوق بشر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در نامه ای خطاب به وزیر کشور اسپانیا و رئیس دوره ای شورای وزیران-دادگستری و امور داخلی، معاون کمیسیون اروپا در امور ارزش ها و شفافیت و کمیسیونر امور داخلی اتحادیه اروپا خواستار ارائه گزارشی کامل در خصوص آخرین وضعیت جسمی، روحی و روانی کودکان مهاجری که از والدین خود در برخی کشورهای اروپایی جدا شده­‌اند، شد.

 

متن کامل نامه رئیس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی را در ادامه بخوانید:

 

 

 

آقای فرناندو گرانده مارلاسکا، وزیر کشور اسپانیا و رئیس دوره ای شورای وزیران-دادگستری و امور داخلی

 

خانم ورا یوروا، معاون کمیسیون اروپا در امور ارزش ها و شفافیت

 

خانم ایلوا یوهانسون، کمیسیونر امور داخلی اتحادیه اروپا

 

عالیجناب؛

 

بر اساس گزارش سال‌ ۱۹۸۷ کمیسیونWCED سازمان ملل متحد که بر اهمیت سه جنبه‌ اقتصادی، زیست محیطی و اجتماعی در پایداری یک توسعه تاکید می‌ورزد و عدالت اجتماعی را شالوده­ی توسعه پایدار معرفی می‌نماید، حقوق شهروندی و پذیرش مهاجرین به عنوان یک شهروند که در حمایت دولت بوده و با نقش داشتن در هیأت حاکمه به دولت مشروعیت می‌بخشد از ارکان اصلی و مولفه­ مهم عدالت اجتماعی است که نباید از آن غفلت نمود.

 

متاسفانه اخیرا شاهد گزارش‌های متعددی مبنی بر جدا نمودن کودکان مهاجر از خانواده‌هایشان به بهانه­‌های مختلف که بعضا نشأت گرفته از آداب و رسوم و خرده فرهنگ‌های ملی و مذهبی و درونی کودکان یا والدینشان است، از سوی برخی کشورهای اروپایی از طریق مداخله و تجسس در وضعیت کودکان هستیم. افزایش شمار این گزارش­ ها نگرانی، ناخرسندی و تشویش افکار عمومی در خصوص رفتار دیکتاتور مآبانه­‌ی این دولت‌ها و تضییع حقوق شهروندی و تبعیض میان مهاجرین و سایر شهروندان را در پی داشته است.

 

در کشورهایی که داعیه مدافع و صیانت از حقوق کودکان را با خود به یدک می­کشند، کودکان به دلیل سیاست­ های ضدمهاجرتی و تمایل این دولت ها به تنبیه والدین با آسیب جدی رو به رو هستند. در این میان، جداسازی کودکان مهاجر از والدین‌شان با هدف هدایت و آموزش در راستای انطباق آنها با زندگی بر اساس قوانین کشور مقصد، بسیار زیان­بخش و مخرب است و در بلند مدت پیامدهای جسمی، روحی و روانی جبران ناپذیری را برای این کودکان به دنبال خواهد داشت؛ و علاوه بر این، اقدامی در جهت نقض فاحش و آشکار حقوق بشر به شمار می‌­آید.

 

جناب رئیس؛ در این رابطه، این نکته حائز اهمیت است که دولت‌های مهاجر پذیر از ملاک‌هایی تبعیت کنند که منصفانه بوده و فقط منافع و مطامع خودخواهانه‌­ی کشورهای میزبان را در نظر نگیرد تا دستمایه‌­ای برای دولت‌های دیکتاتور مآب و خودکامه نباشد و تفاوت‌های میان میزبان و مهاجر منجر به گسترش تبعیض‌­ها و نابرابری­‌های اجتماعی نگردد.

 

در این راستا، کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی‌ جمهوری اسلامی ایران از آن مقام تقاضا دارد که گزارشی کامل در خصوص آخرین وضعیت جسمی، روحی و روانی کودکان مهاجری که از والدین خود جدا شده­‌اند، ‌منتشر نمایند تا نسبت به رفع این نگرانی­‌ها و اقناع افکار عمومی ملت ایران و سایر کشورها اقدام موثر صورت پذیرد.

 

زهره الهیان

 

رئیس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی جمهوری اسلامی ایران

 

پایان پیام


١٠:٥٢ - 1402/06/22    /    شماره : ٢٥٨٣    /    تعداد نمایش : ٦٠٠


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




طراحی و اجرا: توسعه اطلاعات سحرگاه (متين تايم)زمستان1390      Powered by: MatinTime (Development of Information) 2012