جستجو
عضویت در سرویس خبری
نام :   
ایمیل :   
اخبار
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 708224
 بازدید امروز : 1399
 کل بازدید : 4626386
 بازدیدکنندگان آنلاين : 2
 زمان بازدید : 0.3594
اخبار > در جمعیت اعتلای نهادهای مردمی انقلاب به‌دنبال تقویت روحیه تعاون، همدلی و همکاری هستیم


  چاپ        ارسال به دوست

محمدبیگی:

در جمعیت اعتلای نهادهای مردمی انقلاب به‌دنبال تقویت روحیه تعاون، همدلی و همکاری هستیم

محمدبیگی: در جمعیت اعتلای نهادهای مردمی انقلاب به‌دنبال تقویت روحیه تعاون، همدلی و همکاری هستیم
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، فاطمه محمدبیگی، نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی، در نشست خبری جمعیت اعتلای نهادهای مردمی انقلاب اسلامی، گفت: به برکت دهه فجر انقلاب اسلامی و طلوع خورشید عدالت اسلام انقلابی در جامعه ایرانی از بهمن ۵۷، ما شاهد تغییر رویکرد حکمرانی مردمی در ۲ عرصه انقلابی و اسلامی بودیم و خورشید ولایت فقیه در بستر جامعه انقلابی ایران طلوع کرد و این جز هدایت‌ها و حمایت‌ها و پشتیبانی‌ها و طراحی نقشه راه تمدن سازی نوین اسلام انقلابی توسط رهبر عزیز انقلاب و بنیان‌گذار کبیر انقلاب میسر نبود. 
وی افزود: امام عزیز ما با بهره‌گیری از آیات الهی قرآن و نظام‌سازی قرآنی و سیره اهل‌بیت علیهم‌السلام نظام ولایت فقیه را بنا نهادند و می‌توانیم بگوییم که متجدد ترین نظام حکمرانی دنیا را ۴۴ سال است که به کرسی نشاندند و با رد شدن از ۴۰ سال اول انقلاب نشان دادند که نه‌تنها این نهال نوپا قدرت تبدیل شدن به درختی تنومند را دارد، بلکه می‌تواند از محصولاتش دنیا را سیراب کند و امروز این نظام‌های حکمرانی دنیا هستند که دارند به مدل انقلاب اسلامی فکر می‌کنند و امروز این مردم دیگر کشورها هستند که از حاکمانشان، این مدل را طلب می‌کنند و موج اسلام‌خواهی در دنیا افزایش یافته است. 
محمدبیگی تاکید کرد: اگر ما شاهد افزایش موج ایران ستیزی و ایران هراسی و طراحی نقشه دشمنان بر این اساس هستیم، علتش نفوذ جمهوری اسلامی ایران و انقلاب اسلامی و نظام ولایت فقیه در دل حق خواهان و آزادگان دنیا است و طبق وعده الهی ما مطمئنیم که آینده‌ی دنیا از آن جمهوری اسلامی ایران و از آن حق خواهان دنیا خواهد بود. 
وی ادامه داد:از این منظر، همانگونه که توسط امامین انقلاب پیش‌بینی می‌شد، اسرائیل و آمریکا رو به افول هستند و ما شاهد فروپاشی اردوگاه استکبار از طریق زمین‌لرزه هایی هستیم که بر پیکره آن‌ها وارد می‌شود و می‌بینیم که محور مقاومت، چگونه در دنیا در حال فراگیری است. 
عضو جمعیت اعتلای نهادهای مردمی اظهار کرد: ما نیز سعی کردیم که برای بسترسازی حضور مردم در حکمرانی مردمی جدید، فکرهای نو کنیم و طرحی نو دراندازیم. لذا با شروع به کار مجلس یازدهم، فراکسیون سازمان‌های مردم‌نهاد در مجلس تشکیل شد و چند نفر از نمایندگان نیز عضو آن شدیم و بیشتر زحمات را سرکار خانم الهیان کشیدند که از ایشان به‌صورت ویژه تشکر می‌کنیم. 
وی ادامه داد: رهبر عزیزمان بارها فرمودند که کار باید تشکیلاتی باشد و حتی کتابی با این نام از سوی انتشارات مختلف به چاپ رسیده است. چند نکته در این کتاب است که من از بیان مقام معظم رهبری استفاده می‌کنم. اول اینکه کار تشکیلاتی و گروهی می‌تواند برنامه‌های راهبردی یک کشور را عملیاتی کند. ما می‌توانیم با تقسیم نقش بین افراد در پیشبرد امور موفق شویم. یک نظام مشخصی ایجاد می‌شود، ارتباط و اتصال زنجیره‌ای بین این نظام‌ها برقرار می‌شود و وقتی این ارتباط زنجیره‌ای بین اجزای جامعه برقرار شود، ما می‌توانیم از طریق تشکیلات، این جامعه را به اهدافی که برای آن طراحی کرده‌است نزدیک‌تر کنیم.  
محمد بیگی در ادامه به تشریح برنامه های جمعیت اعتلای نهادهای مردمی پرداخت و گفت: ما با ایجاد تشکیلات جمعیت اعتلای نهادهای مردمی، به‌دنبال اهداف و آرمان‌های انقلاب اسلامی هستیم. به‌دنبال تقویت روح تعاون، همدلی، همکاری و ایجاد همت‌های بلند به مدد جوانان، بانوان و نخبگان باانگیزه جوان هستیم. ما به‌دنبال ایجاد نقش مفید در فضای کاری و اجتماعی برای جوانان هستیم. ما به‌دنبال حمایت سمن‌ها و تشکل‌های مختلف از اقشار و اصناف مختلف هستیم تا بتوانیم حرکت‌های خودجوش مردمی را در کنار یکدیگر در جهت بردار انقلاب اسلامی و با اهداف و آرمان‌های امامین انقلاب منسجم کنیم. 
وی اظهار کرد: درحال‌حاضر در فضای اجتماع خصوصاً در میان نسل جدید و جوان، نوعی بلاتکلیفی وجود دارد. زمانی‌که من وارد مجلس شدم احساس کردم که ما نیازمند یک تشکیلات جدید هستیم تا نسل‌های جدیدتر را به نسل‌های قدیمی‌تر انقلاب متصل کنیم و این گسست نسلی که از آن یاد می‌شود، کم‌رنگ شود و ارتباط بین نسلی برقرار شود. انتقال ارزش‌ها از نسل‌های قبلی انقلاب به نسل‌های جدید صورت بگیرد.آیا فکر نمی‌کنید که تشکیلات جمعیت اعتلا می‌تواند منشائی برای این کار باشد؟ 
عضو جمعیت اعتلای نهادهای مردمی تصریح کرد: مدیریت متمرکز، پرهیز از انشعاب، وجود نظم سازمانی، تقویت فرهنگ و روحیه جهادی، اعتماد به هدایت و یاری الهی و حفظ بافت انقلابی در این تشکیلات، از برنامه‌های ما برای حفظ و تعالی این تشکیلات است. سعی می‌کنیم با جلوگیری از فساد و مقابله با سوءمدیریت و بی‌تدبیری‌ها به این تشکیلات و نظام اجتماعی کشور کمک کنیم و در نظام‌سازی اجتماعی منبعث از قرآن و اهداف بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی نقش‌آفررینی مثبت داشته باشیم.
وی افزود: رهبر انقلاب در چهل‌سالگی انقلاب، ۵۲ بار واژه جوان را در بیانیه‌ی گام دوم ذکر کردند و ۷ موضوع را به‌صورت محوری در این بیانیه بیان فرمودند. ما برای اجرای بیانیه در ۴۰ سال دوم نیاز به نقشه راه داریم و علاوه‌بر آن، نیاز به تشکیلات جدید منسجم و مطابق با بیانیه گام دوم برای پیمودن چهل‌ساله دوم انقلاب را داریم و من فکر می‌کنم حضور احزاب و تشکیلات اجتماعی که از قبل بوده‌اند کفایت نمی‌کند و لذا به این موضوع پرداختیم که شاید ما بتوانیم در جمعیت اعتلاء نهادهای مردمی یکی از مجریان بیانیه‌ی گام دوم رهبری عزیزمان برای پیشرفت و تعالی کشور با بهره‌مندی از ظرفیت وجودی جوانان بانوان و نخبگان باشیم. 
نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ما به‌دنبال ترسیم نقشه راه و پیاده کردن استراتژی مشارکت مردمی با حکمرانی جوانان نسل جدید به شکل سامان‌دهی شده و قانون‌مند در آینده انقلاب هستیم. ما به‌دنبال این هستیم که با حضور نخبگان،اقشار، اصناف و دانشگاهیان و حوزویان بانوان، جوانان و حتی گروه‌های دانش‌آموزی بتوانیم کادر آینده تشکیلات انقلاب اسلامی را تربیت کنیم یکی از کمبودهایی که الان در فضای اجتماعی جامعه و فضای مدیریت جامعه علیرغم وجود مجلس و دولت انقلابی و قوه قضاییه انقلابی به‌شدت احساس می‌شود، کمبود عناصر مؤثر در حرکت‌های مؤثر اجتماعی و مدیریتی است و حتی دعدم شناخت کافی از این نیروهاست. 
وی افزود: جمعیت اعتلای نهادهای مردمی می‌تواند محلی برای شناسایی مدیران و نخبگان آینده انقلاب اسلامی باشد محلی برای بروز استعدادهای خفته جوانانی که در مدیریت‌ها و در مسئولیت‌های اجتماعی به کار گرفته نشده‌اند چرا که واقعاً ما در یکی ۲ دهه گذشته ملجأ و پناهی برای جوانان جویای فعالیت‌های اجتماعی به‌خوبی ایجاد نکردیم و یا اگر ایجاد کردیم عمدتاً یا خیلی وصل به نسل‌های گذشته بوده و به نسل‌های جدید کم‌تر اعتماد شده‌است. مایی که زیر دست نسل اول انقلاب بزرگ شدیم درحال‌حاضر انتظار داریم که در ۴۰ سال دوم انقلاب مطابق بیانیه‌ی گام دوم انقلاب، نقش‌های مهم‌تر و بزرگ‌تری ایفا کنیم و این جمعیت می‌تواند محلی برای حضور این جوانان به افکار جدید و ایده‌های به‌روز باشد. 
محمدبیگی در ادامه تاکید کرد: باید قبول کنیم که سرعت تغییرات اجتماعی و سیاسی و تفکرات فرهنگی و شکل‌گیری جریانات حکمرانی جدید براساس دنیای داده محور امروز، به‌قدری افزایش پیدا کرده‌است که دیگر در بسترهای قدیمی نمی‌توان جریانات را شکل داد حمایت کرد تسهیل کرد پشتیبانی کرد و هدایت کرد. بنابراین لزوم وجود چنین تشکیلاتی به‌نظر من واضح و مبرهن است و کسانی که مخالف این تشکیلات هستند شاید انگیزه ما را نمی‌دانند و نمی‌شناسند و یا فکر می‌کنند که تقابلی وجود دارد درصورتی‌که جامعه محل تضارب آرا است. 
وی ادامه داد: جامعه ایرانی با درخت تنومند انقلاب اسلامی به‌قدری بالنده شده است که می‌تواند تفکرات مختلفی را در خود بپذیرد و جای دهد بدون این‌که اصل و اساس نظام جمهوری اسلامی ایران و اساس استقلال و عزت ملی جمهوری اسلامی به‌هم بریزد. بدون این‌که بترسیم که مبادا گفتمان جمهوری اسلامی از بین برود. تقویت ارزش‌هایی مثل عفاف و حجاب تقوا روح ایمان و روحیه جهادی ساده‌زیستی تقویت کار دسته‌جمعی تقویت روحیه تعاون از روحیه از اهداف انسانی و اخلاقی اجتماع است ضمن اینکه با وجود تعداد زیادی از سازمان‌های مردم‌نهاد و گروه‌های جهادی و مذهبی و سایر مؤسسات فرهنگی و اجتماعی، شاهد نوعی پراکندگی در تصمیم‌گیری‌ها و تصمیم‌سازی‌ها هستیم که مطابق با راهبرد نقشه کلان امامین انقلاب نیست و چقدر خوب است که در چنین جمعیت‌ها و گروه‌هایی این مسائل کلان مطرح شود و جهت‌گیری‌ها به سمت فلشی برود که امام عزیز و رهبر عزیز انقلاب ما را به آن راه هدایت کردند. 
عضو جمععیت اعتلای نهادهای مردمی انقلاب اسلامی اظهار کرد: نه‌تنها تشکیل جمعیت اعتلاء نهادهای مردمی بلکه تشکیل سایر گروه‌های جدید هم به‌نظر من در حال حاضر در فضای گذاری که جمهوری اسلامی و تمام دنیا در آن قرار دارد، می‌تواند ما را به سمت تمدن‌سازی نوین اسلامی پیش ببرد. بحث حضور زنان در حکمرانی جدید بسیار جدی است و ما در حکمرانی جدیدمان نیاز به حضور پررنگ زنان داریم.
وی در پایان بیان کرد: حضرت امام در آغاز انقلاب به‌خوبی توانستند ظرفیت مغفول مانده زنان را از پستوها و خانه‌ها بیرون بکشند و به اجتماع بیاورند و با حضور زنان در راه‌پیمایی‌های انقلاب و در صحنه‌های دفاع مقدس در تشویق مردم برای حضور در صحنه‌های دفاع مقدس حضور در انتخابات حضور در صحنه‌های علمی اقتصادی و اجتماعی زنان را به‌عنوان عنصر کارآمد علاوه‌بر مادری و همسری به جامعه نشان دهند.
پایان پیام/


١٨:٠٥ - 1401/11/23    /    شماره : ٢٥٤٥    /    تعداد نمایش : ٧١٤


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




طراحی و اجرا: توسعه اطلاعات سحرگاه (متين تايم)زمستان1390      Powered by: MatinTime (Development of Information) 2012