حضرت آیت الله خامنه ای : «اگر من امروز رهبر انقلاب نبودم حتماً رئیس فضای مجازی کشور می‌شدم»
اندیشه های راهبردی
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای:
صحنه انتخابات صحنه عزت و حماسه است، صحنه رقابت برای خدمت است، نه صحنه کش و واکش برای به دست آوردن قدرت
ملت ایران برای اینکه بتواند در معادلات پیچیده‌ی بین‌المللی منافع خودش را حفظ کند و عمق راهبردی خودش را تثبیت کند و ظرفیتها و استعدادهای طبیعی و انسانی خودش را به مرحله بروز و ظهور برساند و کام مردم را شیرین کند و همچنین بتواند حفره‌ها و رخنه‌های اقتصادی و فرهنگی را پر کند احتیاج دارد به یک به رئیس‌جمهور فعال، پرکار، آگاه، معتقد به مبانی انقلاب.
 ٢٣:٥٥ - 1403/03/14 - نظرات : ٠متن کامل >>
تأکیدات مهم رهبری درباره مدیریت فضای مجازی چیست
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 1482105
 بازدید امروز : 14
 کل بازدید : 4886296
 بازدیدکنندگان آنلاين : 2
 زمان بازدید : 0.4531
دستنوشته
چند نکته درباره عملیات طوفان الاقصی
از بامداد روز شنبه مبارزان فلسطینی اقدام به یک عملیات ترکیبی وسیع علیه رژیم اشغالگر صهیونیستی کردند. این عملیات که با عبور از چندین نقطه مرزی غزه شروع شد در تاریخ مبارزات ملت فلسطین بی نظیر است. طوفان الاقصی همانگونه که ذکر شد یک عملیات جنگی ترکیبی است که با هک و از کار انداختن سامانه های دفاعی اسرائیل از جمله گنبد آهنین از سوی مقاومت فلسطین عملا شرایط را برای عملیات های موشکی و پهپادی در عمق اراضی دشمن تسهیل کرد و به همین دلیل همه جغرافیای اشغال شده فلسطین در مقابل موج حملات موشکی و پهبادی فلسطینیان، بی دفاع شد.
 ٢٠:٠٦ - 1402/07/20 - نظرات : ٠متن کامل >>
این یک اراده الهی ست.
توئیت
حمله موشکی و پهبادی جبهه مقاومت به پایگاه آمریکا در عین الاسد عراق
حمله موشکی و پهبادی جبهه مقاومت به پایگاه آمریکا در عین الاسد عراق یعنی از این به بعد در صورت تداوم جنایت آمریکا علیه ملت مظلوم فلسطین هیچ یک از مواضع و پایگاههای آمریکا در منطقه امن نیست… ‎#نسل_کشی ‎#جنایت_جنگی ‎#طوفان_الأقصی
 ١٦:٠٠ - 1402/07/27 - نظرات : ٠متن کامل >>
لعنت خدا برقوم ظالم که به بیمارستان هم رحم نمیکند
اخبار > برابر بودن همه در برابر قانون اساسی


  چاپ        ارسال به دوست

دکتر الهیان در نشست کمیته حقوق بشر عنوان کرد؛

برابر بودن همه در برابر قانون اساسی

دکتر الهیان در نشست شورای حقوق بشر در پاسخ به سوالی در مورد تبعیض گفت: در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران وظایفی بر عهده دولت مبتنی بر دخالت بر برقراری تامین اجتماعی ایجاد رفاه برای شهروندان بر مبنای عدالت وبرابری و به دور از هرگونه تبعیض ترسیم نموده است.

وی در ادامه افزود: بند ۹ و ۱۴ اصل سوم قانون اساسی دو مورد از از تکالیف دولت را بیان نموده است. 
رئیس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی در تشریح این تکالیف افزود: رفع تبعیضات ناروا و ایجاد امکانات عادلانه برای همه در تمام زمینه‌های مادی و معنوی، تامین حقوق همه جانبه افراد از زن و مرد به امنیت فضایی عادلانه برای همه درد و تساوی حقوق همه در برابر قانون از جمله این تکالیف است.
وی در ادامه تصریح کرد: بند ۹ سیاست‌های کلی نظام در قانون اساسی مصوبه ۱۳۹۸ بر عدالت محوری و اجتناب از تبعیض‌های عمومی تاکید دارد به موجب اصل ۲۰ تمامی افراد ملت اعم از زن و مرد یکسان از حمایت قانون برخوردارند و از همه حقوق سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی با رعایت موازین اسلام برخوردار می‌باشند.
دکتر الهیان با اشاره به اینکه حتی رهبر انقلاب نیز مستثنا نیستند گفت: طبق قانون اساسی حتی بالاترین شخصیت نظام نیز از این قانون مستثنا نمی‌باشد و ذیل اصل ۱۰۷ چنین آورده:.
رهبر در برابر قوانین با سایر افراد کشور مساوی است.
وی با اشاره به نقش سازمان بازرسی کل کشور اظهار کرد: از ابتدای نقش این سازمان در کل کشور در جمهوری اسلامی ایران نقش این دستگاه به این شهر است که از ابتدای سال ۱۴۰۰ تا پایان شش ماهه ۱۴۰۱ مجموعاً ۷۹۳۵۹ شکواییه توسط سازمان بازرسی کل کشور دریافت شده که بیش از ۷۹ درصد از این شکایت رسیدگی تعیین تکلیف و رفع مشکل شاکی، عدم احراز سوء جریان و یا انجام بازرسی و یا ابلاغ پیشنهادات پرونده آنها مختومه گردیده است.
دکتر الهیان همچنین افزود: از میان موضوعات شکایات ثبت شده طی سال ۱۴۰۰ و ۶ ماهه اول ۱۴۰۱، ۶.۷ درصد از پرونده‌ها مربوط به تبعیض، اعمال غرض و یا روابط غیر اداری نسبت به اشخاص بوده است.
وی همچنین با اشاره به نقش دیوان عدالت اداری تصریح کرد: نقش این دستگاه در رفع تبعیض به عنوان مرجع نظارت قضایی بر اعمال و رفتار دولت به عنوان مرجع تضمین کننده و اجرای حقوق مسرح در قانون اساسی در موارد نقض حقوق اشخاص توسط ارگان‌های دولتی اقدام به ابطال تقسیمات و یا مقررات دولتی نموده است.
این نماینده مجلس همچنین افزود: نمونه آرایی که توسط دیوان عدالت اداری در این خصوص تشکیل شده از قرار مواردی در خصوص مرخصی زایمان، کمک هزینه مهد کودک کمک هزینه عائله‌بندی است.
وی همچنین ادامه داد: در زمینه نفرت پراکنی مواد ۱۱۰، ۹۷، ۷۷، ۳۲، ۱۰، ۸، ۹ منشور حقوق شهروندی مصوب ۲۹ آذر ۱۳۹۵ حقوق اقلیت‌های دینی قومیت‌ها بستگیی‌های سیاسی و اجتماعی را ثبت کرده و در این راستا هرگونه نفرت پراکنی به ویژه علیه کودکان استخدام تبعیض در دسترسی به اطلاعات کسب و کار و دانش علیه اقلیت‌ها گروه‌های قومی اجتماعی و یا سیاسی مصونیت شهروندان از هرگونه تعرض همچنین حقوق ارتباطات بین فرهنگی نیز به خوبی در منشور حقوق شهروندی آشکار است.
رئیس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی همچنین ادامه داد ماده ۶ قانون امر به معروف و نهی از منکر مصوب ۱۳۹۴ ذکر می‌نماید که هیچ شخص یا گروهی حق ندارد که به عنوان امر به معروف و نهی از منکر به اعمال مجرمانه از قبیل توهین افترا ضرب و جرح و قتل مهاجرت نماید مرتکب طبق مجازات اسلامی مجازات می‌شود.
وی در پایان افزود: ماده ۵۰۰ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۹ ذکر می‌نماید هر کس با قصد خشونت وطنش به گروه‌های قومی و مذهبی اسلامی و ادیان الهی توهین کند به حبس و جزای نقدی محکوم می‌گردد.


١٩:٥٤ - 1402/07/20    /    شماره : ٢٥٨٤    /    تعداد نمایش : ١٢٣٠


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




عنوان

طراحی و اجرا: توسعه اطلاعات سحرگاه (متين تايم)زمستان1390      Powered by: MatinTime (Development of Information) 2012