جستجو
عضویت در سرویس خبری
نام :   
ایمیل :   
اخبار
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 164482
 بازدید امروز : 503
 کل بازدید : 4538011
 بازدیدکنندگان آنلاين : 21
 زمان بازدید : 0.5312
اخبار > طب اسلامی و گردشگری سلامت؛ ۲ ظرفیت در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی


  چاپ        ارسال به دوست

الهیان عنوان کرد:

طب اسلامی و گردشگری سلامت؛ ۲ ظرفیت در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی

زهره الهیان، عضو فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان اینکه در رابطه با تحقق اقتصاد مقاومتی یکی از نکات مهم، توجه به ظرفیت‌ها و استعداد‌های درونی کشور اظهار کرد: بهره‌گیری از دانش طب اسلامی، طب سنتی و گردشگری سلامت از جمله این استعداد‌های کشور است.

وی عنوان کرد: دانش طب سنتی و طب اسلامی از صدها سال پیش برای ما به میراث مانده است که متأسفانه در بین مسئولان و حتی وزارت بهداشت توجه جدی به این ظرفیت عظیم ملی و حمایت از دانشمندانی که در این حوزه فعالیت می‌کنند، صورت نمی‌گیرد.

الهیان بیان کرد: این امتیاز شاید تنها برای تمدنی مانند ایران اسلامی است که باید رشد داده شود؛ چرا که خصوصیت این طب، در توجه به مقوله پیشگیری و برجسته تر بودن آن نسبت به درمان است.

وی ادامه داد: طب اسلامی و طب سنتی در امر درمان به گیاهان دارویی توجه دارد که با هزینه‌ها و عوارض کمتری در دسترس است لذا در تحقق اقتصاد مقاومتی باید توجه ویژه‌ای به این مسئله داشته باشیم.

نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت گردشگری سلامت در رسیدن به اهداف اقتصاد مقاومتی در حوزه سلامت عنوان کرد: به واسطه پایین بودن هزینه‌های درمان و پیشرفت دانش پزشکی در ایران اسلامی اتباع کشورهای همسایه و حتی کشورهای اروپایی تمایل دارند که درمان خود را در ایران انجام دهند.

وی افزود: از آنجایی که هدف بسیاری از اتباع این کشورها که برای خدمات درمانی به ایران می‌آیند همان گردشگری سلامت و توریسم درمان‌جو است؛ باید دست سودجویان و واسطه‌ها را در این رابطه قطع کرد تا این توریست‌ها با استقبال بیشتری از این امر برای اهداف درمانی به ایران سفر کنند، این امر می‌تواند یکی از منابع کلان درآمد در کشور باشد.

الهیان در ادامه با توجه به اهمیت نیروی انسانی عنوان کرد: در باب نیروی انسانی باید تدبیر جامعی اندیشید تا بر اساس نیاز جامعه نیروی متخصص تربیت شود دانشگاه‌های علوم پزشکی باید این نگاه اقتصادی را در تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص داشته باشد.

وی تأکید کرد: امور تخصصی در حوزه سلامت، نظام ارائه خدمت و همچنین مواد مصرفی در درمان بسیار اهمیت دارد در این رابطه باید با برنامه ریزی آن را به صرفه کرده و هزینه‌ها را کاهش داد.

عضو شورای مرکزی بسیج جامعه پزشکی خاطر نشان کرد: در فرایندهای بیمارستانی نیز باید توجه به مدیریت کیفیت شود و از سرگردانی بیماران همچنین عدم دریافت خدمات لازم پیشگیری شود، همچنین باید توجه داشت بیماران بی‌دلیل بستری نشده و تخت‌های بیمارستانی را اشغال نکنند.

 


١٦:١٠ - 1395/03/29    /    شماره : ٩٨٦    /    تعداد نمایش : ٤١٦٤


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




طراحی و اجرا: توسعه اطلاعات سحرگاه (متين تايم)زمستان1390      Powered by: MatinTime (Development of Information) 2012