جستجو
عضویت در سرویس خبری
نام :   
ایمیل :   
اخبار
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 167283
 بازدید امروز : 968
 کل بازدید : 4612704
 بازدیدکنندگان آنلاين : 1
 زمان بازدید : 0.2969
اخبار > وزير ارشاد و فرمانده ناجا به مجلس گزارش دادند 94 درصد مردم موافق برخورد با بدحجابي


  چاپ        ارسال به دوست

وزير ارشاد و فرمانده ناجا به مجلس گزارش دادند 94 درصد مردم موافق برخورد با بدحجابي

زهره الهيان نماينده سابق مجلس با اشاره به اينكه مقوله فرهنگ در دولت مظلوم واقع شده است، مي گويد: «مقوله فرهنگ در دولت يك متولي ندارد و هر كدام از دستگاه‌ها به صورت جزيره‌اي و پراكنده مي‌خواهند در اين زمينه كاري انجام دهند كه اگر اين اقدامات به مرحله اجرا هم برسد، بدون يك عزم ملي نتيجه نخواهد داد»

گروه اجتماعي- مريم نظري: امنيت، آن هم از نوع اخلاقي آنقدر موضوع مهمي است كه پيرامون آن فرمانده ناجا و وزير ارشاد به مجلس فراخوانده شدند. روز گذشته سردار اسماعيل احمدي مقدم درحالي از درخواست 49 درصد از ايرانيان براي مقابله با بدحجابي سخن مي‌گفت كه به عقيده بسياري، دولت با بر زمين گذاشتن مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي در باب توسعه عفاف و حجاب، نیروی انتظامی را در اين راه تنها گذاشته است.

چنان‌كه محمدرضا باهنر نايب رئيس مجلس مي‌گويد: «ناجا گوی سبقت را از دیگر دستگاه‌ها درحوزه امنیت اخلاقی ربوده است. بعضا برخی دستگاه‌های برنامه‌ریز و سیاست گذار نسبت به این موضوع بی میل هستند و یا مقاومت‌هایی دارند.» اين در حالي است كه سيد محمد حسيني وزير ارشاد معتقد است: «ما در خارج هم بر حجاب نظارت مي‌كنيم چه برسد به داخل!» از سال 82 تاكنون كه طرح توسعه فرهنگ عفاف و حجاب توسط شوراي عالي انقلاب فرهنگي مصوب شد تا امروز، هرساله دستگاه‌هاي دولتي ميلياردها تومان اعتبار نقدي دريافت كرده‌اند تا وضعيت حجاب در كشور سامان يابد، اما كافي است فقط چند دقيقه زمان بگذاريد و از پنجره خانه به بيرون نگاه كنيد، قطعا تاثير اين بودجه‌ها را در پوشش مردم نخواهيد ديد! همين است كه بسياري از صاحبنظران و كارشناسان انگشت اتهام خود را به سوي دولت نشانه رفته‌اند و معتقدند كه نتيجه فعاليت‌هاي پراكنده دولت در اين زمينه مطلوب نبوده است. زهره الهيان نماينده مجلس هشتم در اين باره به تهران‌امروز مي‌گويد: «جاي تاسف دارد كه شاهد نابساماني‌هايي در حوزه عفاف و حجاب در كشور هستيم. با اينكه در اين زمينه قانون داريم و همه دستگاه‌ها موظف به اجراي قانون هستند و مجلس هم در چند سال گذشته همواره براي تامين اعتبار آن اهتمام ورزيده اما به نظر مي‌رسد اين قانون از سوي دستگاه‌هاي اجرايي مورد كم لطفي واقع شده است.»

او در تشريح عملكرد دستگاه‌هاي دولتي مي‌گويد: «كارهايي كه در قوه مجريه در اين زمينه اجرا شده پراكنده و غيرمنسجم بوده است. نمي‌توانيم منكر اين باشيم كه اگر دستگاه‌هاي دولتي در سال‌هاي گذشته به وظايف خود عمل مي‌كردند، امروز شاهد اين نابساماني در جامعه نبوديم. عدم پوشش مناسب در جامعه ناامني اخلاقي و اجتماعي را به دنبال دارد و اگر برنامه‌ريزي‌ها منسجم بود، امروز وضعيت بهتري داشتيم.» الهيان با اشاره به اينكه مقوله فرهنگ در دولت مظلوم واقع شده است، ادامه مي‌دهد: «مقوله فرهنگ در دولت يك متولي ندارد و هر كدام از دستگاه‌ها به صورت جزيره‌اي و پراكنده‌ مي‌خواهند در اين زمينه كاري انجام دهند كه اگر اين اقدامات به مرحله اجرا هم برسد، بدون يك عزم ملي نتيجه نخواهد داد.» او نتيجه چنين طرح‌هايي را اينگونه توصيف مي‌كند: «طي اين سال‌ها شاهد طرح‌هاي كارشناسي نشده‌اي بوديم كه مورد پسند جوانان نبود. سازمان‌هاي مردم نهاد در اين طرح‌ها دخالت داده نشدند و از اين پتانسيل بالا استفاده نشد.» امسال قرار است با بودجه‌اي 65 میلیاردي، مركز زنان و خانواده رياست‌جمهوري به فرهنگسازي عفاف و حجاب بپردازد. با اينكه يك فصل از سال گذشته است هنوز به‌جز گفت‌وگو با رسانه‌ها، اقدامي عملي در اين زمينه ديده نشده است.

 


٢٣:٥٥ - 1391/04/13    /    شماره : ٦١٥    /    تعداد نمایش : ٤٢٢٨


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




طراحی و اجرا: توسعه اطلاعات سحرگاه (متين تايم)زمستان1390      Powered by: MatinTime (Development of Information) 2012