جستجو
عضویت در سرویس خبری
نام :   
ایمیل :   
اخبار
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 209519
 بازدید امروز : 14292
 کل بازدید : 4551800
 بازدیدکنندگان آنلاين : 2
 زمان بازدید : 0.2656
اخبار > سکوت کشورها و سازمان‌های عربی در قبال حوادث عراق سوال برانگیز است.


  چاپ        ارسال به دوست

الهیان درگفت‌وگو با فارس عنوان کرد

سکوت کشورها و سازمان‌های عربی در قبال حوادث عراق سوال برانگیز است.

زهره الهیان،‌ کارشناس مسائل بین‌الملل در گفتگو با خبرنگار سیاست خارجی خبرگزاری فارس،‌ با انتقاد از برخی کشورهای غربی و منطقه‌ای به سبب تلاش برای برهم زدن امنیت عراق گفت: در شرایط کنونی موضع انفعالی کشورها و سازمان‌های عربی این سوال جدی در ذهن افکار عمومی عراق و مردم منطقه ایجاد کرده است که سکوت معنا‌دار کشورهای عربی در منطقه و کشورهای مسلمان در این رابطه چه علتی دارد.

این کارشناس مسائل بین‌الملل، این عرصه را آزمونی برای کشورهای منطقه دانست و گفت: قاعدتا کشورهای مسلمان منطقه باید از منافع و امنیت ملت مسلمان عراق در مقابل گروه‌های تروریستی حمایت می کردند.

الهیان درباره واکنش غرب درباره اقدامات تروریستی در منطقه گفت: حمایت‌های پنهان و آشکار غرب و برخی کشورهای غرب، به ایجاد ناامنی در کشورهای منطقه منجر شده است و به نظر می رسد، امروزه شعار مبارزه با تروریسم آمریکا و غرب، در عمل به موج حمایت از تروریسم تبدیل شده است.

وی درباره اقدامات گروه تروریستی داعش در عراق گفت: مدت‌هاست که این گروه در سوریه با حمایت های مالی و تجهیزاتی غرب و برخی کشورهای منطقه و رژیم صهیونیستی اقدامات تروریستی انجام می دهد که نتیجه این اقدامات تروریستی قربانی شدن مردم بیگناه سوریه بود.

الهیان افزود: پس از آنکه مقاومت ملت و ارتش سوریه منجر به شکست تروریسم و پروژه براندازی در این کشور شد، گروه های تروریستی با هدف تشدید شکاف بین قومیت ها، پیروان مذاهب مختلف و تجزیه عراق اقدامات تروریستی خود را در این کشور  متمرکز کردند.

این کارشناس مسائل بین‌الملل درباره واکنش نهادهای بین المللی در قبال تحولات عراق و سوریه نیز گفت: متاسفانه ناکارآمدی مجامع حقوق بشری از جمله سازمان ملل و شورای حقوق بشر سازمان ملل و کمیساریای حقوق بشر سازمان ملل در این رابطه و سکوت معنادار این سازمان ها همراه با مواضع چند پهلوی شورای امنیت و سازمان ملل علامت سوال جدی را در این رابطه مطرح می کنند که آیا مبارزه با خشونت و افراط گرایی و همچنین مبارزه با تروریسم در برنامه های سازمان ملل و مجامع جهانی حقوق بشری جا دارد.

وی با اشاره به تلاش دشمنان عراق برای تفرقه‌انگیزی در این کشور گفت:‌ علیرغم تلاش ها و اهداف برخی کشورهای غربی و کشورهای منطقه در راستای ایجاد تفرقه و شکاف در بین طیف های مختلف سیاسی،‌ قومیت ها و مذاهب در عراق، این گونه حوادث به عاملی برای وحدت هر چه بیشتر شیعیان و اهل تسنن در عراق تبدیل شده است که اعلام آمادگی مردم و طوایف مختلف این کشور برای مقاومت در برابر گروه تروریستی داعش را می توان شاهدی برای این مدعا آورد.

الهیان افزود: شرایط کنونی که ملت عراق اعم از شیعه و سنی در رابطه با این دشمن مشترک همراه هستند، آزمونی برای طیف های سیاسی عراق است که چقدر نقش خود را در راستای منافع ملی و امنیت آینده عراق ایفا می کنند.

این کارشناس مسائل بین الملل خاطرنشان کرد:‌ وظیفه اصلی گروه ها، طیف های مختلف مذهبی و قومیت ها در این شرایط مقاومت در مقابل دشمن مشترک است و مردم عراق که همواره قربانی ترور و ناامنی ناشی از سیاست‌های غرب و رژیم صهیونیستی بوده اند، امروز تنها با مقاومت خود و جریان مردمی ضد تروریسم می‌توانند به این قائله خاتمه دهند.

وی تصریح کرد: همانطور که ملت سوریه با حضور نیروهای مردمی و ایستادگی در مقابل گروه های تروریستی توانستند تروریست ها را شکست دهند و سرنوشت کشورشان را تعیین کنند امروز هم فرصتی برای ملت عراق است تا با همگرایی و وحدت و پرهیز ازفرقه گرایی و قشربندی های سیاسی بر تروریست ها پیروز شوند.


٢١:٤٧ - 1393/04/03    /    شماره : ٨٥٧    /    تعداد نمایش : ٣٦٤٠


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




طراحی و اجرا: توسعه اطلاعات سحرگاه (متين تايم)زمستان1390      Powered by: MatinTime (Development of Information) 2012