جستجو
عضویت در سرویس خبری
نام :   
ایمیل :   
اخبار
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 629504
 بازدید امروز : 892
 کل بازدید : 4612628
 بازدیدکنندگان آنلاين : 3
 زمان بازدید : 0.2188
اخبار > زنان در میان وعده‌های رنگارنگ انتخاباتی چه جایگاهی دارند؟


  چاپ        ارسال به دوست

گزارش فارس

زنان در میان وعده‌های رنگارنگ انتخاباتی چه جایگاهی دارند؟

به گزارش خبرنگار جامعه فارس، انتخابات ریاست جمهوری و رسیدن به منصب ریاست جمهوری در هر دوره‌ای باعث می‌شود تا افرادی که خود را برای تکیه زدن بر صندلی پاستور شایسته می‌دانند در همایش‌ها و مناسبت‌های مختلف به طور مستقیم و غیرمستقیم مواضع و برنامه‌های خود را اعلام می‌کنند.

معمولا با نزدیک شدن به ایام انتخابات نشست‌های خبری و همایش‌ها رنگ و بوی جدی‌تری به خود می‌گیرد و کاندیداها با در نظر گرفتن مشکلات و دغدغه‌های مردم سعی می‌کنند راهکارها و وعده‌هایی را ارائه دهند که بتوانند قشر عظیمی از مردم را با خود همراه کنند و تعداد آرای بیشتری را برای خود جلب کنند.

ولی همواره توجه به مباحث اقتصادی و معیشتی مردم باعث می‌شود تا مسائل و دغدغه‌های اجتماعی به حاشیه رانده شود و کمتر نماینده‌ای در برنامه‌های انتخاباتی خود به طور مفصل در مورد برنامه‌های اجتماعی خود صحبت می‌کنند و بازهم در میان مسائل اجتماعی موضوع زنان مغفول می‌ماند و انگشت شمارند کسانیکه این موضوع را در اولویت‌های خود قرار می‌دهند.

چندی پیش زهره الهیان فعال حوزه زنان در گفت و گو با خبرنگار جامعه فارس گفت: روند عملکرد در حوزه زنان در دولت‌های گذشته نیاز به یک آسیب شناسی دقیق دارد و اینکه آیا کارنامه عملکرد دولت‌های گذشته منطبق با سیاست‌های کلان نظام و دیدگاه حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری بوده و اگر عملکردها منطبق بوده است تا چه حد این همگرایی وجود داشته است.

این فعال حوزه زنان تصریح کرد: به جهت اینکه در دولت آینده رویکرد صحیح‌تری به این مسائل داشته باشیم و طرز تفکرات حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری نزدیک تر باشد جلساتی در این رابطه باید برگزار شود تا با هم‌اندیشی نخبگان بایسته‌های دولت آینده مشخص شود.

الهیان افزود: البته ما با توجه به اهمیت فضای موجود تا انتخابات پیش رو نشست‌های تخصصی را در این رابطه برگزار می‌کنیم تا این مطالبه از سوی جامعه زنان از کاندیداهای ریاست جمهوری صورت بگیرد تا برنامه‌های آنها برای حوزه خانواده و زنان مشخص شود و به عنوان یکی از معیارها برای انتخاب اصلح این موضوع را مردم نیز در نظر داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری در نشست خانواده و زنان اندیشه‌های راهبردی که ایشان تأکید فرمودند مسئله خانواده از موضوعات درجه یک کشور است کاندیداها باید پاسخگو باشند که چه برنامه‌ای در حوزه زنان و خانواده برای دولت آینده دارند و جامعه زنان این حق را دارند که از کاندیداها جویا شوند که در این حوزه چه برنامه‌هایی را دارند.

باید در نشستی تخصصی به آسیب شناسی مسائل زنان پرداخت تا با مشکلات و دغدغه‌های این مربیان و مدیران نهاد اساسی جامعه مورد واکاوی قرار گیرد و توجه شود که آیا در دولت‌های گذشته وعده‌هایی که داده شده است عملی شده است یا خیر؟

اگر عملی شده است تا چه حد شعارگونه بوده است و تا چه حد واقعا توانسته است به نیازهای زنان که بیش از 50 درصد از جامعه را تشکیل می‌دهند پاسخ دهد؟ چرا همواره موضوع زنان در حاشیه قرار گرفته است و نقش اساسی آنان در عرصه‌های مهم و سرنوشت ساز کشور نادیده گرفته می‌شود؟


٠٢:٣١ - 1392/02/25    /    شماره : ٧٥٢    /    تعداد نمایش : ٢٦٩٧


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




طراحی و اجرا: توسعه اطلاعات سحرگاه (متين تايم)زمستان1390      Powered by: MatinTime (Development of Information) 2012