حضرت آیت الله خامنه ای : «اگر من امروز رهبر انقلاب نبودم حتماً رئیس فضای مجازی کشور می‌شدم»
اندیشه های راهبردی
تأکیدات مهم رهبری درباره مدیریت فضای مجازی چیست
اهمیت فضای مجازی و دغدغه‌های حاکم بر این فضا طی سال‌های اخیر در بیانات رهبر انقلاب بارها شنیده شده است و ایشان در اظهارات متعددی غفلت از آسیب‌های مرتبط با این فضا را گوشزد کرده‌اند و تعابیری راهبردی به کار گرفته‌اند.
 ٢٣:١١ - 1401/04/11 - نظرات : ٠متن کامل >>
موفقیتِ «نظام اجتماعی» وابسته به عدالت است
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 526209
 بازدید امروز : 5030
 کل بازدید : 4533879
 بازدیدکنندگان آنلاين : 11
 زمان بازدید : 0.2968
دستنوشته
چند نکته درباره عملیات طوفان الاقصی
از بامداد روز شنبه مبارزان فلسطینی اقدام به یک عملیات ترکیبی وسیع علیه رژیم اشغالگر صهیونیستی کردند. این عملیات که با عبور از چندین نقطه مرزی غزه شروع شد در تاریخ مبارزات ملت فلسطین بی نظیر است. طوفان الاقصی همانگونه که ذکر شد یک عملیات جنگی ترکیبی است که با هک و از کار انداختن سامانه های دفاعی اسرائیل از جمله گنبد آهنین از سوی مقاومت فلسطین عملا شرایط را برای عملیات های موشکی و پهپادی در عمق اراضی دشمن تسهیل کرد و به همین دلیل همه جغرافیای اشغال شده فلسطین در مقابل موج حملات موشکی و پهبادی فلسطینیان، بی دفاع شد.
 ٢٠:٠٦ - 1402/07/20 - نظرات : ٠متن کامل >>
این یک اراده الهی ست.
توئیت
حمله موشکی و پهبادی جبهه مقاومت به پایگاه آمریکا در عین الاسد عراق
حمله موشکی و پهبادی جبهه مقاومت به پایگاه آمریکا در عین الاسد عراق یعنی از این به بعد در صورت تداوم جنایت آمریکا علیه ملت مظلوم فلسطین هیچ یک از مواضع و پایگاههای آمریکا در منطقه امن نیست… ‎#نسل_کشی ‎#جنایت_جنگی ‎#طوفان_الأقصی
 ١٦:٠٠ - 1402/07/27 - نظرات : ٠متن کامل >>
لعنت خدا برقوم ظالم که به بیمارستان هم رحم نمیکند
اخبار > منافع تهران با تل‌آویو قابل جمع نیست


  چاپ        ارسال به دوست

نویسنده: زهره الهیان نماینده تهران در مجلس هشتم

منافع تهران با تل‌آویو قابل جمع نیست

سخن اخیر اوباما مبنی بر اینکه «در فرآیند همکاری با تهران ارتباط تنگاتنگی با اسرائیل خواهیم داشت،» این سؤال همیشگی را به ذهن متبادر می‌کند که آیا مذاکره و رابطه با آمریکا با اصول و مبانی ناب انقلاب اسلامی قابل جمع است یا خیر؟

سؤالی که تا پاسخ به آن داده نشود، گام برداشتن در مسیر مبهم مذاکره با آمریکا را زیر سؤال برده و دست کم آن را برای ما بسیار پر هزینه می‌کند و اساساً سؤال دومی را در ذهن پدید می‌آورد که آیا در شرایط کنونی مذاکره، منافع ملت ایران را تأمین می‌کند و یا خدمتی است به منافع دولت آمریکا در منطقه و جهان.

در نوشتار قبل این موضوع بحث شد که آیا رابطه با آمریکا مطرح بودن جمهوری اسلامی ایران به عنوان نماد مقاومت نزد ملت‌های ستمدیده را زیر سؤال نخواهد بود؟ مگر نه اینکه ملت مظلوم فلسطین، بحرین و جبهه مقاومت اسلامی امروز چشم به جمهوری اسلامی ایران دارند.

حالا که مکالمه رئیس جمهور محترم جناب آقای دکتر روحانی با اوباما صورت گرفته، شاهد هستیم رسانه‌های غربی سعی در بهره‌برداری از آن به نفع خود داشته‌اند تا جایی که اعلام کردند که درخواست صحبت تلفنی از سوی رئیس جمهور ایران بوده است و از طرفی رئیس کمیته روابط خارجی کنگره آمریکا در نشریه فارین افرز می‌نویسد: «تحریم‌ روحانی را وادار به تماس کرد و فشارها باید تا توقف کامل فعالیت هسته‌ای افزایش یابد.»

از طرف دیگر اپوزیسیون خارج از کشور در فضای مجازی به طرح این موضوع می‌پردازد که دوره پسا انقلاب شروع شده و وقت آن است که شعار مرگ بر آمریکا حذف شود!

در شرایط حاضر لازم است دولتمردان و رئیس جمهور محترم این نکته را مدنظر داشته باشد که اگر ایران اسلامی به اقتدار این چنین در صحنه بین الملل دست یافته، این اقتدار و صلابت که آمریکا را مترصد مذاکره با ایران کرده نتیجه بیش از 30 سال مقاومت ملت ایران و حاصل حقانیت خون شهدا و رنج جانبازان و خانواده‌های محترم شهداست.

حال در شرایط حاضر اوباما در معرض یک آزمون بزرگ نزد ملت ایران قرار دارد و امروز نوبت آمریکا برای تنش زدایی و اعتمادسازی نزد افکار عمومی ملت بزرگ ایران است.

به نظر می‌آید بهتر است دولتمردان و دیپلما‌ت‌های ما در موضوع مذاکره با آمریکا این نکته را مدنظر داشته باشند که برای گام بعدی پیش شرط‌هایی لازم است.

1- احترام دولتمردان آمریکا به ملت ایران و محفوظ دانستن حق توسعه برای ایران اسلامی و به رسمیت شناختن حق هسته‌ای ملت ایران در راستای فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای

2- عدم به کار بردن زبان تهدید و تحریم و فشار علیه ملت ایران توسط مقامات آمریکایی و لغو تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران

رفع فشارها علیه ملت‌های مظلوم مسلمان منطقه از جمله مردم مظلوم فلسطین، بحرین، سوریه نیز موضوعی است که می‌بایست برای جمهوری اسلامی ایران موضوعیت داشته باشد.

البته بررسی ساختار قدرت در آمریکا نشان داده است که رئیس جمهور آمریکا استقلال در عمل و گفتار برای تصمیم‌گیری خلاف آنچه که اتاق‌های فکر صهیونیستی و کانون‌های تصمیم‌ساز در زمینه سیاست خارجی نسخه می‌کنند را نخواهد داشت. موسساتی چون بروکینگز و شورای روابط خارجی آمریکا و فشار صهیونیسم بین الملل و قدرت‌های سرمایه‌دار که بر سیاست‌های آمریکا چنگ انداخته‌اند اجازه عملی کردن شعار تغییر را به اوباما نخواهند داد.

لذا بعید به نظر می‌رسد این لبخند دیپلماتیک از سوی اوباما منجر به گام‌های عملی در جهت احترام به حقوق ملت ایران شود.

نویسنده‌: زهره الهیان

عضو سابق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی


١٠:١١ - 1392/07/09    /    شماره : ٨١٢    /    تعداد نمایش : ٣٥٩٠


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




عنوان

طراحی و اجرا: توسعه اطلاعات سحرگاه (متين تايم)زمستان1390      Powered by: MatinTime (Development of Information) 2012