حضرت آیت الله خامنه ای : «اگر من امروز رهبر انقلاب نبودم حتماً رئیس فضای مجازی کشور می‌شدم»
اندیشه های راهبردی
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای:
صحنه انتخابات صحنه عزت و حماسه است، صحنه رقابت برای خدمت است، نه صحنه کش و واکش برای به دست آوردن قدرت
ملت ایران برای اینکه بتواند در معادلات پیچیده‌ی بین‌المللی منافع خودش را حفظ کند و عمق راهبردی خودش را تثبیت کند و ظرفیتها و استعدادهای طبیعی و انسانی خودش را به مرحله بروز و ظهور برساند و کام مردم را شیرین کند و همچنین بتواند حفره‌ها و رخنه‌های اقتصادی و فرهنگی را پر کند احتیاج دارد به یک به رئیس‌جمهور فعال، پرکار، آگاه، معتقد به مبانی انقلاب.
 ٢٣:٥٥ - 1403/03/14 - نظرات : ٠متن کامل >>
تأکیدات مهم رهبری درباره مدیریت فضای مجازی چیست
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 600954
 بازدید امروز : 1712
 کل بازدید : 5179861
 بازدیدکنندگان آنلاين : 2
 زمان بازدید : 0.7500
دستنوشته
چند نکته درباره عملیات طوفان الاقصی
از بامداد روز شنبه مبارزان فلسطینی اقدام به یک عملیات ترکیبی وسیع علیه رژیم اشغالگر صهیونیستی کردند. این عملیات که با عبور از چندین نقطه مرزی غزه شروع شد در تاریخ مبارزات ملت فلسطین بی نظیر است. طوفان الاقصی همانگونه که ذکر شد یک عملیات جنگی ترکیبی است که با هک و از کار انداختن سامانه های دفاعی اسرائیل از جمله گنبد آهنین از سوی مقاومت فلسطین عملا شرایط را برای عملیات های موشکی و پهپادی در عمق اراضی دشمن تسهیل کرد و به همین دلیل همه جغرافیای اشغال شده فلسطین در مقابل موج حملات موشکی و پهبادی فلسطینیان، بی دفاع شد.
 ٢٠:٠٦ - 1402/07/20 - نظرات : ٠متن کامل >>
این یک اراده الهی ست.
توئیت
حمله موشکی و پهبادی جبهه مقاومت به پایگاه آمریکا در عین الاسد عراق
حمله موشکی و پهبادی جبهه مقاومت به پایگاه آمریکا در عین الاسد عراق یعنی از این به بعد در صورت تداوم جنایت آمریکا علیه ملت مظلوم فلسطین هیچ یک از مواضع و پایگاههای آمریکا در منطقه امن نیست… ‎#نسل_کشی ‎#جنایت_جنگی ‎#طوفان_الأقصی
 ١٦:٠٠ - 1402/07/27 - نظرات : ٠متن کامل >>
لعنت خدا برقوم ظالم که به بیمارستان هم رحم نمیکند
اخبار > در «دولت سالم» با کمک از نخبگان گره‌های کشور را باز می‌کنیم


  چاپ        ارسال به دوست

پس از ثبت‌نام در انتخابات ریاست جمهوری؛ الهیان:

در «دولت سالم» با کمک از نخبگان گره‌های کشور را باز می‌کنیم

به گزارش خبرنگار سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، زهره الهیان، نماینده ادوار مجلس برای ثبت‌نام در انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در ستاد انتخابات کشور حاضر شد و در حال طی کردن فرایند ثبت‌نام می‌باشد.

 

وی پس از ثبت‌نام با حضور در جمع اصحاب رسانه اظهار کرد: ما در عرصه‌های مختلف ایران اسلامی فراز و نشیب‌های متعددی را طی کرده است اما در این نقطه از تاریخ افتخار می‌کنم به همه دستاوردهای ایران اسلامی و اقتداری که جمهوری اسلامی ایران به برکت خون شهدا و رهبری امام خامنه‌ای دارد. ما در شرایط موجود این اقتدار را که اوج آن در حمله وعده صادق بود با نگاه پر از حکمت رهبری بود، داریم. آسیب شناسی مدیریتی، ناکارآمدی‌ها، راه‌حل‌های جدید با کمک نخبگان و جوانان ایران می‌تواند گشایشی در کشور ایجاد کند.

 

الهیان گفت: شعار من دولت سالم، اقتصاد سالم و جامعه سالم است. دولت سالم بن‌بست ندارد، دولت سالم شفافیت در رأس اوست، مبارزه با فساد و پیشگیری از فساد و خشکاندن ریشه‌های آن به عنوان یک اصل اساسی مطرح است. در دولت سالم نباید خود را قهرمان برای همه امور و متصدی آن امور بداند بلکه برای رسیدن به قله ظرفیت جوانان این مرز و بوم را به کار بگیرد و با بیان مشکلات و استمداد از مردم موردی از حکمرانی مردم پایه را به کار بگیرد. 

 

این نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: همه آحاد ملت، دختران و پسران ایران باید در حل مشکلات این کشور مشارکت داشته باشند و در این زمینه در گام دوم انقلاب گروه‌های مردمی هستند که بهتر از خود دولت‌ها می‌تواند امور را دست بگیرند و فقط دولت از بی برنده موانع در این عرصه باشد. ذخایر عظیم نخبگان در کشور باید قدر دانسته شود توسط دولت آینده و دولت سالم باید برنامه جدی برای به‌کارگیری جدی از این ظرفیت داشته باشد.

 

وی در پایان گفت: در برنامه من، دولت باید آزادی‌های سیاسی و اجتماعی را برای بیان ایده‌ها و سلایق مختلف جدی بگیرد.

 

به گزارش آنا، فرآیند ثبت نام نهایی هر داوطلب شرکت در انتخابات ریاست جمهوری بین ۴۵ دقیقه تا یک ساعت به طول میانجامد و پس از آن داوطلبین فرصت دارند که در زمان ۵ دقیقه به ارائه برنامه‌های خود در جمع خبرنگاران بپردازند.

 

انتهای پیام/


٢٣:٢٠ - 1403/03/12    /    شماره : ٢٦١٣    /    تعداد نمایش : ٨٨٨


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




عنوان

طراحی و اجرا: توسعه اطلاعات سحرگاه (متين تايم)زمستان1390      Powered by: MatinTime (Development of Information) 2012