حضرت آیت الله خامنه ای : «اگر من امروز رهبر انقلاب نبودم حتماً رئیس فضای مجازی کشور می‌شدم»
اندیشه های راهبردی
تأکیدات مهم رهبری درباره مدیریت فضای مجازی چیست
اهمیت فضای مجازی و دغدغه‌های حاکم بر این فضا طی سال‌های اخیر در بیانات رهبر انقلاب بارها شنیده شده است و ایشان در اظهارات متعددی غفلت از آسیب‌های مرتبط با این فضا را گوشزد کرده‌اند و تعابیری راهبردی به کار گرفته‌اند.
 ٢٣:١١ - 1401/04/11 - نظرات : ٠متن کامل >>
موفقیتِ «نظام اجتماعی» وابسته به عدالت است
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 1364967
 بازدید امروز : 13557
 کل بازدید : 4551065
 بازدیدکنندگان آنلاين : 1
 زمان بازدید : 0.2813
دستنوشته
چند نکته درباره عملیات طوفان الاقصی
از بامداد روز شنبه مبارزان فلسطینی اقدام به یک عملیات ترکیبی وسیع علیه رژیم اشغالگر صهیونیستی کردند. این عملیات که با عبور از چندین نقطه مرزی غزه شروع شد در تاریخ مبارزات ملت فلسطین بی نظیر است. طوفان الاقصی همانگونه که ذکر شد یک عملیات جنگی ترکیبی است که با هک و از کار انداختن سامانه های دفاعی اسرائیل از جمله گنبد آهنین از سوی مقاومت فلسطین عملا شرایط را برای عملیات های موشکی و پهپادی در عمق اراضی دشمن تسهیل کرد و به همین دلیل همه جغرافیای اشغال شده فلسطین در مقابل موج حملات موشکی و پهبادی فلسطینیان، بی دفاع شد.
 ٢٠:٠٦ - 1402/07/20 - نظرات : ٠متن کامل >>
این یک اراده الهی ست.
توئیت
حمله موشکی و پهبادی جبهه مقاومت به پایگاه آمریکا در عین الاسد عراق
حمله موشکی و پهبادی جبهه مقاومت به پایگاه آمریکا در عین الاسد عراق یعنی از این به بعد در صورت تداوم جنایت آمریکا علیه ملت مظلوم فلسطین هیچ یک از مواضع و پایگاههای آمریکا در منطقه امن نیست… ‎#نسل_کشی ‎#جنایت_جنگی ‎#طوفان_الأقصی
 ١٦:٠٠ - 1402/07/27 - نظرات : ٠متن کامل >>
لعنت خدا برقوم ظالم که به بیمارستان هم رحم نمیکند
اخبار > قائم مقام گروه آينده نگري، نظريه پردازي و رصد كلان سلامت: ضرورت نگاه آینده نگرانه بر معضل مرگ و میر ترافیکی


  چاپ        ارسال به دوست

دكتر زهره الهيان :

قائم مقام گروه آينده نگري، نظريه پردازي و رصد كلان سلامت: ضرورت نگاه آینده نگرانه بر معضل مرگ و میر ترافیکی

به گزارش روابط عمومي و امور بين الملل فرهنگستان علوم پزشكي دكتر زهره الهيان در گفتگو با خبرنگار اين واحد گفت: از آنجا که حوادث ترافیکی دومین عامل مرگ و میر در کشور می باشد، اهمیت مساله مرگ و میر ترافیکی در بعد اقتصادی      (7درصد تولید ناخالص ملی، معادل 39 میلیارد دلار) و در بعد انسانی آن( بیش از 200 هزار نفر کشته در ده سال گذشته (و مرگ 1700 کودک در سال) به حدی است که در هر برنامه ریزی کلان ملی باید مورد توجه قرار گیرد.

وي با توجه به ماهیت همه جانبه و چند وجهی مسئله مرگ و میر ترافیکی و همچنين لزوم جامع نگری و بهره گیری از نظر متخصصان حوزه های مختلفدر اين امر افزود:گروه آینده نگری، نظریه پردازی و رصد کلان سلامت در راستای ماموریت اصلی خود با بهره گیری از ظرفیت نخبگان فرا رشته ای و با رویکرد اندیشگاهی در جهت تامین و ارتقاء عادلانه سلامت همه جانبه، موضوعات ضروری حوزه سلامت را که دارای اهمیت و فوریت بالا می باشند، مورد تامل قرار می دهد.

قائم مقام گروه آينده نگري گفت: بدليل اهمیت موضوع، در جلسات متعدد پانل خبرگان،علاوه بر اساتید محترم فرهنگستان، از نمایندگان مرکز تحقیقات  پلیس راهور، سازمان امداد و نجات هلال احمر، دفتر ایمنی حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی و مرکز تحقیقات ارتقاء ایمنی و پیشگیری از مصدومیت ها نیز دعوت بعمل آمد.

دكتر الهيان ادامه داد: در اين جلسات هر یک از مدعوین ضمن ارزیابیمسئله مرگ و میر ترافیکی از منظر تخصصی خود در گذشته و حال موجب شدند که فهم صحیح مسئله، شکل گیری گفتمان مشترک، اجماع در خصوص عوامل موثر و پیشران مسئله انجام پذیرد واعضاء محترم نسبت به زوایای گوناگون مسئله اشراف پیدا کنند. در ادامه نيز عوامل موثر بر مقوله مرگ و میر ترافیکی احصاء و دسته بندی شد و از میان عوامل اولویت دار، به کمک روش تحلیل اثرات متقابل، عوامل پیشران، سیاستی، مخاطره آمیز و شاخص ها استخراج گردید.

وي با توجه به پیچیدگی و عدم قطعیتی که در مساله مرگ و میر ترافیکی وجود دارد گفت حل این مساله بدون نگاه آینده نگرانه و در افقی طولانی مدت ممکن نخواهد بود.

دكتر الهيان در پايان افزود: برنامه صفر(به معنای صفر کردن مرگ و میر ترافیکی) تا 2025 اروپا نمونه ای از تجربه جهانی است که برای حل مساله به برنامه های آینده نگر رو آورده اند. به همین دلیل تحلیل های انجام شده در جلسات کارشناسی به سمت تعیین عوامل پیشران دارای عدم قطعیت و مبتنی بر اطلاعات بدست آمده از روندهای گذشته در بخش های مختلف سوق داده شد. این پیش ران ها ( طراحی و الزام اجرای قوانین از یک سو و اقتصاد کلان و فناوری نوین از سوی دیگر) محورهای اصلی تشکیل فضای سناریوهای ممکن مرگ و میر ترافیکی را تشکیل دادند. به عبارتی موفقیت و یا عدم موفقیت در نظام تدبیر و طراحی و پیاده سازی قوانین مناسب از یک سو و از طرف دیگر گشایش و یا رکود اقتصادی در کنار دستیابی و یا عدم دستیابی به فناوری های پیشرفته مرتبط می تواند آینده های متعدد و مختلفی را پدید آورد.

هوشمندی نسبت به آینده ایجاب می کند برای تمام این سناریوهای مختلف آینده مرگ و میر ترافیکی آماده بود.

 

 


١٢:٣٧ - 1394/09/15    /    شماره : ٩٢١    /    تعداد نمایش : ٣٢٠٣


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




عنوان

طراحی و اجرا: توسعه اطلاعات سحرگاه (متين تايم)زمستان1390      Powered by: MatinTime (Development of Information) 2012