حضرت آیت الله خامنه ای : «اگر من امروز رهبر انقلاب نبودم حتماً رئیس فضای مجازی کشور می‌شدم»
اندیشه های راهبردی
تأکیدات مهم رهبری درباره مدیریت فضای مجازی چیست
اهمیت فضای مجازی و دغدغه‌های حاکم بر این فضا طی سال‌های اخیر در بیانات رهبر انقلاب بارها شنیده شده است و ایشان در اظهارات متعددی غفلت از آسیب‌های مرتبط با این فضا را گوشزد کرده‌اند و تعابیری راهبردی به کار گرفته‌اند.
 ٢٣:١١ - 1401/04/11 - نظرات : ٠متن کامل >>
موفقیتِ «نظام اجتماعی» وابسته به عدالت است
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 1362033
 بازدید امروز : 5198
 کل بازدید : 4534047
 بازدیدکنندگان آنلاين : 3
 زمان بازدید : 0.2031
دستنوشته
چند نکته درباره عملیات طوفان الاقصی
از بامداد روز شنبه مبارزان فلسطینی اقدام به یک عملیات ترکیبی وسیع علیه رژیم اشغالگر صهیونیستی کردند. این عملیات که با عبور از چندین نقطه مرزی غزه شروع شد در تاریخ مبارزات ملت فلسطین بی نظیر است. طوفان الاقصی همانگونه که ذکر شد یک عملیات جنگی ترکیبی است که با هک و از کار انداختن سامانه های دفاعی اسرائیل از جمله گنبد آهنین از سوی مقاومت فلسطین عملا شرایط را برای عملیات های موشکی و پهپادی در عمق اراضی دشمن تسهیل کرد و به همین دلیل همه جغرافیای اشغال شده فلسطین در مقابل موج حملات موشکی و پهبادی فلسطینیان، بی دفاع شد.
 ٢٠:٠٦ - 1402/07/20 - نظرات : ٠متن کامل >>
این یک اراده الهی ست.
توئیت
حمله موشکی و پهبادی جبهه مقاومت به پایگاه آمریکا در عین الاسد عراق
حمله موشکی و پهبادی جبهه مقاومت به پایگاه آمریکا در عین الاسد عراق یعنی از این به بعد در صورت تداوم جنایت آمریکا علیه ملت مظلوم فلسطین هیچ یک از مواضع و پایگاههای آمریکا در منطقه امن نیست… ‎#نسل_کشی ‎#جنایت_جنگی ‎#طوفان_الأقصی
 ١٦:٠٠ - 1402/07/27 - نظرات : ٠متن کامل >>
لعنت خدا برقوم ظالم که به بیمارستان هم رحم نمیکند
اخبار > راهبرد غرب در انتخابات 24 خرداد چیست؟


  چاپ        ارسال به دوست

راهبرد غرب در انتخابات 24 خرداد چیست؟

گروه سیاسی جهان نیوز ـ محسن سلگی: دشمن در برآورد خود در این دوره از انتخابات قصد دارد با القای محرومیت نسبی در جامعه ایرانی هر دو سطح این نظریه را به فراخور تامین منافع خویش به محک آزمون درآورد. البته اولویت بندی این دو رویکرد راهبردی توسط دشمن، نیز براساس برآوردی است که دشمن از شرایط انتخابات خواهد داشت. یعنی مدیریت صحنه کاملاً اقتضائی بوده و بر اساس شرایط داخلیِ ایران، دشمن تصمیم می‌گیرد از کدام راهبرد و یا ترکیبی از هر دو بهره بگیرد. در اين راستا به برخي از راهبردهاي اساسي دشمن پرداخته مي شود.

۱. انتخابات بستری برای تغییر رفتار سیاسی جمهوری اسلامی ایران

در این رویکرد انتخابات فرصت و بستری مناسب برای جابجایی قدرت به منظور تغيير رفتار نظام اسلامي فرض می شود. از این دیدگاه انتخابات ۹۲ در ایران می تواند موجب یک تحول اساسی گردد؛ بطوری که چارچوب و اصول راهبردی ایران در سیاست خارجی را برهم بزند و شکل دیگری از سیاست را از جانب ایران عیان کند و انتخابات به نوعی یک رفراندوم تلقی شود. از این رو انتخابات فرصتی گران‌سنگ برای خروج جریانات همسو با غرب از انزوا و ورود مجدد به فاز جدیدی از «عملیات نفوذ در حاکمیت» ارزیابی می شود.

۲. تشدید فشار و تحريم اقتصادي، همزمان جذابیت بخشیدن به مسئله مذاکره

هم‌اکنون غربی ها معتقدند سیاست ایران را باید از مجاری اقتصاد ( کاهش در آمد ارزی، کسری بودجه، کاهش ارزش پول ملی، محرومیت از بازارهای جهانی و... ) تغییر داد. چرا که این ها موجب احساس محرومیت نسبی (یعنی افراد جامعه احساس کنند روز به روز فقیرتر می شوند، و با روند سیاست موجود، امکان برآورد و پاسخ به نیازها و انتظارات آنها در آینده متصور نیست) مگر اینکه یک تغییر اساسی در رویکرد سیاست خارجی ایران حاصل شود. از این منظر، طرف غربی فواید سرمایه‌گذاری بر گفتمان «اعتدال و سازش» را بسیار پرقیمت و گران‌مایه می‌داند.

۳. ادعای استانداردسازی و طرح انتخابات آزاد

تحقق این هدف راهبردی دشمن منوط به امکان حضور فعال مخالفین نظام در عرصه انتخابات است و طرح این ایده در واقع بسترسازی لازم جهت امکان حضور جریانات همسو با غرب در رقابت انتخاباتی است. در چنین بستر و شرائطي است که دشمن می تواند با بسیج تمام ظرفیت های خود و بکارگیری همه طیف های اپوزيسیون اعم از داخلي و خارجي و قانونی و غیر قانونی، اهداف خود را پی بگیرد.

هشدار مقام معظم رهبری در این ارتباط اهميت موضوع را نشان می دهد؛ «اين را از حالا همه بدانند: آن كسانى كه ممكن است از سر دلسوزى، راجع به انتخابات يك توصيه‌هاى عمومى بكنند كه آقا انتخابات اينجورى باشد، آنجورى نباشد، حواسشان باشد به اين مقصود دشمن كمك نكنند؛ هى نگويند انتخابات بايد آزاد باشد.»

۴. دوقطبی کردن جامعه و ایجاد شکاف اجتماعی

قطب بندی و ایجاد شکاف اجتماعی، بر اساس خلق گفتمان‌های مختلف از مهم‌ترین اموری است که‌ در آستانه‌ی انتخابات اتفاق خواهد افتاد. به نظر می رسد دو گفتمان رقیب در انتخابات پیش رو، یعنی گفتمان مصالحه و مذاکره که توسط جریان همسو با غرب مطرح مي‌شود و گفتمان مقاومت كه توسط نيروهاي ارزشي و اصولگرا طرح مي‌گردد، در مقابل هم صف‌آرایی کنند. مجموعه گروه‌ها و جریان‌های همسو با غرب که می‌خواهند انتخابات را به رفراندوم علیه نظام تبدیل کنند، به این نتیجه رسیده‌اند که این مهم تنها زمانی امکان‌پذیر است که شکاف اجتماعی، حول موضوع مصالحه و مذاکره، به وجود آید. از اين رو، مبناي تحليل اين جريان اين است كه جامعه را باید در وضعیتی قرار داد که سازش به عنوان مطالبۀ عمومی مطرح و جامعه تنها راه‌حل مشکلات را تعدیل محاسبات و امتیازدهی به غرب تلقی کند.


٢٣:١٢ - 1392/03/04    /    شماره : ٧٥٥    /    تعداد نمایش : ٣٥٣٩


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




عنوان

طراحی و اجرا: توسعه اطلاعات سحرگاه (متين تايم)زمستان1390      Powered by: MatinTime (Development of Information) 2012