حضرت آیت الله خامنه ای : «اگر من امروز رهبر انقلاب نبودم حتماً رئیس فضای مجازی کشور می‌شدم»
اندیشه های راهبردی
تأکیدات مهم رهبری درباره مدیریت فضای مجازی چیست
اهمیت فضای مجازی و دغدغه‌های حاکم بر این فضا طی سال‌های اخیر در بیانات رهبر انقلاب بارها شنیده شده است و ایشان در اظهارات متعددی غفلت از آسیب‌های مرتبط با این فضا را گوشزد کرده‌اند و تعابیری راهبردی به کار گرفته‌اند.
 ٢٣:١١ - 1401/04/11 - نظرات : ٠متن کامل >>
موفقیتِ «نظام اجتماعی» وابسته به عدالت است
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 1248116
 بازدید امروز : 478
 کل بازدید : 4176462
 بازدیدکنندگان آنلاين : 2
 زمان بازدید : 0.2500
توییت
# شفافیت_آراء
از اولین نمایندگانی بودم که شفافیت آراء را امضاء کردم، ولی متأسفانه صدا و سیما اسم بنده و چند نفر از نمایندگان را اعلام نکرده است. دیروز مراتب اعتراض خود را به معاون پارلمانی صدا و سیما اعلام کردم.
 ٠١:٤١ - 1402/01/18 - نظرات : ٠متن کامل >>
#دریاچه_ارومیه #محیط_زیست
اخبار > نقطه کلیدی و اساسی در بحث اعتیاد بحثهای شناختی است


  چاپ        ارسال به دوست

الهیان:

نقطه کلیدی و اساسی در بحث اعتیاد بحثهای شناختی است

به گزارش ایسنا، زهره الهیان در نشست ملی خیرین، کارآفرینان و سمنها که با هدف ایجاد گفتمان مشترک بین کنشگران دولتی و غیردولتی برای هم افزایی و ارتقا بخشی فعالیتهای حوزه های مختلف مبارزه با مواد مخدر برگزار شد، بیان کرد: اعتیاد به عنوان یک آسیب مهم اجتماعی که پشت در هر خانه ای که در بزند آن خانواده را از هم می پاشد است و علاوه بر اینکه سلامت فرد را تهدید می کند سلامت جامعه و خانواده را مورد خطر قرار می دهد. اما به عنوان یک پزشک می گویم سلامت فرد و خانواده و جامعه ما مورد خطر قرار می گیرد و سلامت روح و روان جوانان ما مورد خطر قرار می گیرد، اما ما سیاستهای جامع و کاملی در این زمینه نداریم. 

نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در پزشکی تلاش‌مان این است که قبل از اینکه بیماری، بیمار شود و بخواهیم با درمانهای سنگین و پرعارضه او را درمان کنیم، پیشگیری مقدم بر درمان است. به این معنی که قبل از اینکه بیمار بیمار بشود باید به او یاد بدهیم که چگونه زندگی کند و سبک زندگی سالم چیست و در قالب این آموزشها بتوانیم این فرهنگ را درباره نحوه سالم زیستن همگانی کنیم؛ ما اینکار را نمی کنیم البته این مشکل عمومی نظام سلامت ماست. 

الهیان با اشاره به اینکه اگر رویکرد را تغییر دهیم و از سازمان ها و تشکلهای مردمی در امر آموزش کمک بگیریم موفق تر خواهیم بود، یادآور شد: به نظر نقطه  کلیدی و اساسی در بحث اعتیاد و مواد مخدر بحثهای شناختی است که ما کمتر به دنبال آن می رویم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه بیایم به کودکانمان آموزش دهیم و آموزش را از شناخت و هویت بخشی شروع کنیم، به بحران هویت اشاره کرد و گفت: نوجوان ما اساسا نمی‌داند که از کجا آمده و برای چه خلق شده است؟ به کجا می خواهد برود؟ فقط تلاش کردیم به او مهارت یاد بدهیم، مهارتهایی مثل زبان، رباتیک و... یاد دادیم که در جای خود لازم است اما به او یاد ندادیم که تو چه کسی هستی؟ و همین موضوع باعث می شود که به راحتی نوجوان ما در ورطه آسیب می‌افتد.

انتهای پیام


١٣:٤٤ - 1401/04/07    /    شماره : ٢٤٦٠    /    تعداد نمایش : ٦٤٢


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




عنوان

طراحی و اجرا: توسعه اطلاعات سحرگاه (متين تايم)زمستان1390      Powered by: MatinTime (Development of Information) 2012